pakony.hu
magyar english 
 | látogatók: 154183 | oldal letöltés: 432 | összes találat: 234168 | Vendég
 Pakony portál fóruma 

Fórum útvonal: Pakony fórum / Politika, közélet

Téma: Összeesküvés elméletek

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||| 
#11Pingyi
Felsőpakony user: Pingyi
2010-03-03 11:08
Üzenetek: 24

Kedves Kareszok!

Azt gondolom, nem baj,ha egy képviselő tájékoztatja a lakosságot arról, hogy mit miért tesz. Inkább az a baj, hogy úgy tűnik,mintha kizárólag a Kempf Karesz tenne bármit is. Sajnos az utóbbi időben felmerült bennem a gyanú,hogy ez az igazság, és a többiek, a többi képviselő nem töri össze magát. Így jogos a tájékoztatás. Abban tökéletesen egyetértek Kempf Karesszal, hogy a magánvélemények nem valók egy hivatalos honlapra - többek között ezért is készült ezen a honlapon fórum.
Másrészt lehet, hogy szokatlan számomra az ilyen mennyiségű vélemény-nyilvánítás és tájékoztatás, mert az önkormányzat és a képviselőtestület részéről, a polgármester asszonyt is beleértve,igencsak elhanyagolt volt eddig bármilyen kommunikáció a lakosság felé. A kommunikáció és tájékoztatás hiányát mindig is nehezményeztem. Ezért is zavar, hogy a hivatalos honlapon nem jelennek meg információk - ez nem a Béla hibája, ő azt teszi ki a honlapra, amit kitetetnek vele. Vajon van-e felelőse a tájékoztatásnak az önkormányzatban és a képviselőtestületben? Szerintem nincs. Vagy ha van, akkor rosszul végzi a munkáját. Nem kellene hagyni, hogy az emberek össze-vissza pletykáljanak félinromációk alapján. Ez pedig már sok-sok éve problémát jelent.
Harmadrészt, ami zavar, az már az én személyes problémám, vagyis hogy igen távol áll tőlem a marketinges gondolkodás. Túlzottan számítónak,üzletinek és manipulatívnak tartom. Tudom, hogy ilyen világot élünk és muszáj alkalmazkodni, ami azt is jelenti, hogy alkalmazni kell tudni ezeket a fogásokat. Ennek ellenére feláll tőle a hátamon a szőr. :)

Van még valami: Szerintem egyáltalán nem helyes, hogy a képviselők és az alpolgármester semmilyen pénzbeli juttatást nem kapnak a munkájukért. Az ingyen munka sose' volt jó, ugyanis nem lehet számonkérni utólag. Illetve lehet, de azonnal az a válasz, hogy ingyen csinálom, mit vársz? Valamint aki az ingyen munkát végzi,nem veszi magát eléggé komolyan, illetve nem veszi eléggé komolyan a munkáját. Ez egyszerű pszihológia. Szóval szerintem valamilyen jelképes összeget meg kellene adni a képviselőknek is, aztán dolgozzanak is meg érte. Mondjuk olvassák el és értelmezzék, amiről szavaznak. (Karesz ez nem neked szól.)

Mariann

Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.

Felsőpakony user: kareszh
2010-03-01 18:14
Üzenetek: 5

Kedves Karesz!

Igen, elkövettem egy hibát, amit először és utoljára követtem el. Figyelmesen olvastam el az agorát, felháborított Felsőpakony hivatalos honlapja, és túl sokat hallottam rólad, sok-sok negatív dolgot.
Igen, ez mind hiba volt a részemről! Ami már nem az én hibám volt, az hogy Felsőpakonyon téves infók keringenek nagyon sok dologról. Ezeket a téves infókat, véleményem szerint tisztázni kéne a Pakonyiak előtt az illetékes személynek. Itt most nem arra gondolok hogy Böglyös Marcsa megcsalta a férjét a birkapásztorral, hanem arra, hogy most hány polgárőrség van Pakonyon? Ez csak, egy kérdés. De van itt sok, amit tisztázni kéne!! Mert ezek a téves infók csak fokozódnak az egyre jobban baromság kategóriába. Nem jobb ezt az elején megállítani?

Üdv.: Egy Attila utcai lakos, "törzsgyökeres" aki mindég köszön a pakonyiaknak. :)

Előzmény (Kempf Károly Ignác): Kedves Barátom!

Sok kérdésre egyszerű a válasz: mert mindezt a saját pénzemből, a saját zsebemből csinálom. Mint tudod, Felsőpakonyon az önkormányzati képviselők, a polgármestert kivéve, sem fizetést, sem tiszteletdíjat, sem költségtérítést nem kapnak. Így a honlapot, a naptárat, a képeslapot, a ...

2010-02-28 18:27

Kedves Karesz!

Nem Te voltál, aki nem köszönt, hanem a Guti Ibolya.
És nagyon örülök, hogy írsz ide! :)

Mariann

Előzmény (Kempf Károly Ignác): Kedves Mariann!

Mikor történt olyan, hogy én nem köszöntem Neked????

Karesz...

Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.

#8Kempf Károly Ignác
Felsőpakony user: Kempf Károly Ignác
2010-02-27 21:17
Üzenetek: 7

Kedves Kitim!

Erre csak egyféleképpen lehet reagálni:

hűha, itt valaki nagyon okos akar lenni...

Ha majd néhány éjszakát lehúztál a pakonyi utcákon őrködve, szívesen megvitatom ezt Veled személyesen is.

Karesz

Előzmény (kitim): Az első gondolatom az volt, amikor megtaláltam a "PAKONYI VALÓSÁG"-ot a postaládámban, hogy hűha, valaki nagyon polgármester akar itt lenni... Polgárőrségről második "kiadásáról" már nem is beszélve.
Az egyik fórumban azt olvastam, másnak is az a véleménye, hogy nagy a széthúzás a faluban, azt gond...

Kempf Károly Ignác
Felsőpakony alpolgármestere

#7Kempf Károly Ignác
2010-02-27 21:13

Kedves Barátom!

Sok kérdésre egyszerű a válasz: mert mindezt a saját pénzemből, a saját zsebemből csinálom. Mint tudod, Felsőpakonyon az önkormányzati képviselők, a polgármestert kivéve, sem fizetést, sem tiszteletdíjat, sem költségtérítést nem kapnak. Így a honlapot, a naptárat, a képeslapot, a Pakonyi Valóságot a saját munkakeresetemből fizetem. Egyrészt ezért fut a nevem alatt.
Másrészt a honlapomon, mint láthatod, nem csak hírek vannak, hanem kommentárok, vélemények is. Az pedig az önkormányzat hivatalos honlapján szigorúan tilos. Én azt írom le, hogy én hogyan döntök egy-egy kérdésben, hogy én hogy látom Felsőpakony dolgait. Úgy gondolom, egyetérthetünk abban, hogy ez nem való az önkormányzati honlapra!
A Pakonyi Valóságban szintén sokszor véleményt közlök, s emellett beszámolok a képviselői munkámról, a faluban történtekről, amelynek részese vagyok. Ez ugyanis, mint azt a címében is jelzem Képviselői Hírlevél. Gond az, ha egy választott képviselő beszámol a faluban élőknek arról, hogy mit miért tesz????
Harmadrészt az Agóra szerkesztésébe niincs beleszólásom. Írhatok, javasolhatok, de nem mondhatom azt, hogy márpedig tessék kiadni egy naptárt... Nem is szeretnék beleszólni.
Negyedik téma: a Polgárőrségről, az újról, melnyek már Te is tagja vagy, beszéltünk eleget személyesen. Örülök, hogy meggyőztelek... :-)
szeretettel:
Karesz

Előzmény (kareszh): A Felsőpakony hivatalos honlapjáról, inkább nem írok semmit, mert fölösleges. De nagyon elgondolkodtató Pingyi felvetése az összeesküvés elméletről. Nem célom, és nem is szeretném hogy ebből botrány legyen!! Sokszor látogatom én is az Alpolgármester úr honlapját, és örömmel látom, hogy mennyire napr...

Kempf Károly Ignác

#6Kempf Károly Ignác
2010-02-27 21:00

Kedves Mariann!

Mikor történt olyan, hogy én nem köszöntem Neked????

Karesz

Előzmény (Pingyi): Ez Felsőpakony hivatalos honlapjáról szól

Pár hónapja nehezményeztem, hogy leállt az oldal. Majd jött a hír, hogy megújulva indul újra. Ez azóta sem történt meg, félig-meddig működik csak és közel sem méltó egy település hivatalos honlapjához sem a kinézete, sem a tartalma.
Tudomásom szerint a F...

Kempf Károly Ignác

Felsőpakony user: kitim
2010-02-07 13:02
Üzenetek: 3

Az első gondolatom az volt, amikor megtaláltam a "PAKONYI VALÓSÁG"-ot a postaládámban, hogy hűha, valaki nagyon polgármester akar itt lenni... Polgárőrségről második "kiadásáról" már nem is beszélve.
Az egyik fórumban azt olvastam, másnak is az a véleménye, hogy nagy a széthúzás a faluban, azt gondolom, hogy pont ezek a cselekedetek az alapkövei ennek. A vezetőségnek kellene példát mutatni elsőként. Én tudom, hogy vannak olyan helybeliek, akik nem köszönnek, de Karesz szavaival élve én is csak nevetek rajtuk, sőt, jó hangosan ráköszönök megint, ha még akkor sem köszön az az Ő baja. Sőt ha legközelebb látom, újra köszönök és volt már rá példa, hogy elszégyellte magát az illető, továbbá azóta is köszön. De nagyon sok múlik azon, hogy az okos enged szamár szenved szituációban az okos hogy viselkedik.

Előzmény (kareszh): A Felsőpakony hivatalos honlapjáról, inkább nem írok semmit, mert fölösleges. De nagyon elgondolkodtató Pingyi felvetése az összeesküvés elméletről. Nem célom, és nem is szeretném hogy ebből botrány legyen!! Sokszor látogatom én is az Alpolgármester úr honlapját, és örömmel látom, hogy mennyire napr...

Üdv.
kitim

#4kareszh
Felsőpakony user: kareszh
2010-02-01 20:02
Üzenetek: 5

A Felsőpakony hivatalos honlapjáról, inkább nem írok semmit, mert fölösleges. De nagyon elgondolkodtató Pingyi felvetése az összeesküvés elméletről. Nem célom, és nem is szeretném hogy ebből botrány legyen!! Sokszor látogatom én is az Alpolgármester úr honlapját, és örömmel látom, hogy mennyire naprakész az ő SAJÁT HONLAPJA. Csak azt nem értem, hogy miért nem a felsőpakony.hu-ba fekteti az energiáját? Miért az ő nevével küld nekem naptárat, amire nem az van írva hogy FELSŐPAKONY, hanem az saját neve? Miért csinál az saját neve alatt Polgárőrseget ahol már van egy?

Felsőpakony user: joanyu
2010-02-01 19:33
Üzenetek: 13

Felsőpakony hivatalos honlapja, sosem volt túl napra kész, most sem az.
A pakony.hu-n régen is sokkal gyorsabban jutottunk számunkra fontos információkhoz, és ez most is így van.

Nem kell hozzá összeesküvés elmélet.Ez elég régóta így volt, így van.

Annak, hogy belépett egy harmadik, szintén napra kész tájékoztató honlap, szerintem csak örülnünk kell.
Nem félek attól,sajnos, hogy a bőség zavarában fogunk szenvedni.

Előzmény (Pingyi): Ez Felsőpakony hivatalos honlapjáról szól

Pár hónapja nehezményeztem, hogy leállt az oldal. Majd jött a hír, hogy megújulva indul újra. Ez azóta sem történt meg, félig-meddig működik csak és közel sem méltó egy település hivatalos honlapjához sem a kinézete, sem a tartalma.
Tudomásom szerint a F...

\"Mindenik embernek a lelkében dal van, és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek.\" Babits Mihály

#2Pingyi
2010-02-01 17:23

Ez Felsőpakony hivatalos honlapjáról szól

Tudomásom szerint a Felsőpakony.hu honlapot Kerek Pisti készítette, mert ő ingyen elvállalta. Mellékesen éppen ez a baj az ingyen munkával, hogy hogyan is kéri számon az ember, ha valami nem úgy működik, ahogyan kéne? Ezzel szemben az alpolgármester úr honlapja szinte naponta frissülő hírekkel van teli. Az bizonyára véletlen, hogy a kempfkaroly.hu-t ugyanaz az everengine kft. készítette, amelyiknek az ügyvezető igazgatója Kerek István.
Vajon lehet szándékosság amögött, hogy a Felsőpakonyi Önkormányzat hivatalos honlapja semmire sem jó, szemben az alpolgármester úr honlapjával, amelyen számtalan információ fellelhető? Végül is ősszel önkormányzati választások lesznek, ekkor lehet majd hivatkozni arra, hogy ő mennyivel naprakészebb a jelenlegi vezetésnél.
Azért amikor szavazunk az önkormányzati képviselőkre, ne feledjük, hogy ők szavaznak a mi életünkről, ők akik között van, akire ha nem köszönök rá a közértnél, akkor nem is köszön, pedig régen ismerjük egymást, és van közöttük, aki azért szeretne képviselő maradni, mert attól fél, hogy vissza kell adni a képviselői notebookját.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||| 
Login

Elfelejtett jeszó
Véletlen kép
Tökéletes játékok
A legfrissebb hozzászólások

2010-03-07 12:53 Kérdezek, hátha felelnek...
Karesz, tudom, hogy ezek költői kérdések, de:
Szerintem igenis meg kell keresni a felelőst és nyilv...
írta: Pingyi

2010-03-03 19:59 Attila utcai Attila nap 2010.
Bettikém!

Semmi baj, nem Te kezdted.:)

Csak szerettem volna visszaterelni a témát az eredeti m...
írta: joanyu

2010-03-03 11:08 Összeesküvés elméletek
Kedves Kareszok!

Azt gondolom, nem baj,ha egy képviselő tájékoztatja a lakosságot arról, hogy mit...

2010-03-03 10:37 Pakonyi Valóság
Zebrazulu!
Igen, ebben tökéletesen igazad van, elfújhatja a szél a kuka mellé tett szemetet, szét i...

2010-02-20 21:53 Hiszek Magyarország......

....
.Mindezeken kivül pedig ott van dr. Kuyper bámulatos újságírói tevékenysége.

Teológiai é...
írta: gaborfabia n

2010-02-18 14:45 Krizis alap, felhivás,kérés!
Köszönöm,"A helyi önkormányzatnál nincsenek a helyzet magaslatán a jogszabályok értelmezésének és he...
írta: kiss tundem

A legfrissebb kommentek

2010-02-07 21:22 gallery: Attila utca nap
Tölthetek Neked is?...
írta: joanyu

2010-02-07 14:06 gallery: DSCN3753.JPG
Igen, viszont nagyon szép. :)...

A legfrissebb hírek
2010-01-16 08:11
Építményadó
2010-01-12 18:30
Pakonyi Valóság
2010-01-12 18:08
Magyar Kultúra Napja
rss   css   xhtml   ©Copyright Decologic Kft 2004. engine: xiaoyu v2.2.00 xhtml by decologic  -   oldal generálás: 948.85 ms