Üzenetek: 24
Kedves Kareszok!
Azt gondolom, nem baj,ha egy képviselő tájékoztatja a lakosságot arról, hogy mit miért tesz. Inkább az a baj, hogy úgy tűnik,mintha kizárólag a Kempf Karesz tenne bármit is. Sajnos az utóbbi időben felmerült bennem a gyanú,hogy ez az igazság, és a többiek, a többi képviselő nem töri össze magát. Így jogos a tájékoztatás. Abban tökéletesen egyetértek Kempf Karesszal, hogy a magánvélemények nem valók egy hivatalos honlapra - többek között ezért is készült ezen a honlapon fórum.
Másrészt lehet, hogy szokatlan számomra az ilyen mennyiségű vélemény-nyilvánítás és tájékoztatás, mert az önkormányzat és a képviselőtestület részéről, a polgármester asszonyt is beleértve,igencsak elhanyagolt volt eddig bármilyen kommunikáció a lakosság felé. A kommunikáció és tájékoztatás hiányát mindig is nehezményeztem. Ezért is zavar, hogy a hivatalos honlapon nem jelennek meg információk - ez nem a Béla hibája, ő azt teszi ki a honlapra, amit kitetetnek vele. Vajon van-e felelőse a tájékoztatásnak az önkormányzatban és a képviselőtestületben? Szerintem nincs. Vagy ha van, akkor rosszul végzi a munkáját. Nem kellene hagyni, hogy az emberek össze-vissza pletykáljanak félinromációk alapján. Ez pedig már sok-sok éve problémát jelent.
Harmadrészt, ami zavar, az már az én személyes problémám, vagyis hogy igen távol áll tőlem a marketinges gondolkodás. Túlzottan számítónak,üzletinek és manipulatívnak tartom. Tudom, hogy ilyen világot élünk és muszáj alkalmazkodni, ami azt is jelenti, hogy alkalmazni kell tudni ezeket a fogásokat. Ennek ellenére feláll tőle a hátamon a szőr. :)
Van még valami: Szerintem egyáltalán nem helyes, hogy a képviselők és az alpolgármester semmilyen pénzbeli juttatást nem kapnak a munkájukért. Az ingyen munka sose' volt jó, ugyanis nem lehet számonkérni utólag. Illetve lehet, de azonnal az a válasz, hogy ingyen csinálom, mit vársz? Valamint aki az ingyen munkát végzi,nem veszi magát eléggé komolyan, illetve nem veszi eléggé komolyan a munkáját. Ez egyszerű pszihológia. Szóval szerintem valamilyen jelképes összeget meg kellene adni a képviselőknek is, aztán dolgozzanak is meg érte. Mondjuk olvassák el és értelmezzék, amiről szavaznak. (Karesz ez nem neked szól.)
Mariann
Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.