pakony.hu
  • Főmenü

• Címlap
    • Regisztráció
    • Vendégkönyv
    • Fórum
    • Galéria
  • Tartalom

• Hírek
    • Cikktár
    • Kvíz
    • Linkek
    • Színkör
    • Keresés
    • Menetrend
    • Elérhetőségek
      • Önkormányzat
      • Oktatás és kultúra
      • Egészségügy
      • Egyházak
      • Egyéb intézmények
      • Civil szervezetek
  • Impresszum

• A készítők
    • Nyilatkozat
    • Kapcsolat
magyar english 
 | látogatók: 500025 | oldal letöltés: 3614 | összes találat: 740814 | Vendég
 Pakony portál fóruma 

Fórum útvonal: Pakony fórum / Politika, közélet

Közérdekű
 Ökormányzati választások 

szerző: Pingyi 2010-08-09 08:39

Felsőpakony user

Tisztelt Választópolgárok!
Ez az év a választások éve. Ismét az urnák elé járulunk. A Köztársasági Elnök Úr 2010. október 3. napjára tűzte ki a helyi képviselők és polgármesterek választását.

A teljes cikk elolvasása
 Felsőpakonyrank
  értékelés: 100%
 :: 

484 olvasó :: 88 db hozzászólás  ::

A legfissebb hírek
Bringás találkozó!

Sziasztok, pakonyi bringások!
Többen gondoltunk arra, hogy jó lenne összehozni egy klassz bringás csapatot. Aki szeret bringázni, jelentkezzen! :: Tovább...

Felsőpakonyi Hagyományőrző és Kulturális Találkozó július 30.
Felsőpakony picture

Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk július 30-án szombaton 10 órára a Pálfi tanyára!
:: Tovább...

Közmeghallgatás

Felsőpakony Község Önkormányzata és Képviselő-testülete tisztelettel meghívja Önt és kedves családját a 2011. június 22-én (szerdán) 18.00 órakor tartandó KÖZMEGHALLGATÁSRA (FALUGYŰLÉSRE) a Herman Ottó Általános Iskola aulájában. :: Tovább...

Téma: Ökormányzati választások

A hozzászóláshoz jelentkezz be! 

|
|
|
||||||||||||||||||||||||||| 
 > 
 >> 
#89rex alex
Felsőpakony user: rex alex
2010-10-02 22:56
Üzenetek: 47

Üdvözlet EX és Hanna!
A leirtakhoz ,csak, még ,annyit, hogy, mindenki lélegzet visszafolyatva, várja a holnapi, megmérettetést és az azt követő, végeredményt!
Drukkolok a résztvevöknek,!!!!!
De ne feledjék a falu szeme rajtuk lesz ha bekerülnek!!!!
Sok sikert,!!!!!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
A falunk mindannyiunké,tehát vigyázzunk rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Döntsünk megfontoltan ,de előtte mérlegeljünk hogy lesz jobb!

#88hanna
 Előzmény: #87 
2010-10-02 22:25
Üzenetek: 56

Kedves Ex !!
Csatlakoznék én is az írtakhoz!!
Sok érv ,és ellenérv elhangzott,és olyanok is ami már a múltból elő került,és sokan nem büszkék rá!!
De holnap választás,és remélem sok minden meg fog változni!!
Új fejezet kezdődik Pakony életében,remélem sok jót is hoz,és képesek leszünk a megújulás útjára lépni!!
Mindenkinek jó szavazást holnapra,remélem sokan fogják a voksukat letenni ama személy mellet akit polgármesternek,és képviselőnek ,szeretne látni!!!

Igen, holnap győzőn a jobb!!!!!!!

hanna

Előzmény (ex): Szép estét mindenkinek!

Itt a vége! Igaz,- tudom, holnap 0.00-tól lesz kampánycsed.......

De, szerintem fejezzük be... Érveltünk, magyaráztunk eleget. Mondtunk okosakat, néha pediglen banális marhaságokat.... :)

Jártunk gyűlésekre, hallgattunk programokat.

Hallgattunk sok mocskolódást,...

#87ex
2010-10-02 21:52
Üzenetek: 10

Szép estét mindenkinek!

Itt a vége! Igaz,- tudom, holnap 0.00-tól lesz kampánycsed.......

De, szerintem fejezzük be... Érveltünk, magyaráztunk eleget. Mondtunk okosakat, néha pediglen banális marhaságokat.... :)

Jártunk gyűlésekre, hallgattunk programokat.

Hallgattunk sok mocskolódást, és bíz, részt vettünk ezekben magunk is.....

Szerintem, hagyjuk abba a kampányolást, hisz bármelyikünk favoritja is "győzedelmeskedik" mi mindannyian Pakonyiak vagyunk, és remélhetőleg leszünk is.

Amit tehettünk, megtettük. Nézzünk előre, és most már kéz a kézben, segítsük a leendő vezetést.
Segítsük,- támogassuk őket, de egyszer s mint, tanuljunk a múlt vélt vagy valós hibáiból!
Ők vezetnek, mi segítünk, és ellenőrzünk,- figyelünk.

De most már EGYÜTT, EGYMÁSÉRT!!

Üdvözlök mindenkit, és ezúton kérném, ha bárkit megbántottam volna bármely hozzászólásommal, ezúton kérem elnézését!

Minél többen menjünk el szavazni, hisz akkor érvényesül a falu valódi akarata.

Holnap győzzön a jobb!!

Ex

#86kareszh
 Előzmény: #84 
Felsőpakony user: kareszh
2010-10-02 20:39
Üzenetek: 50

Kedves rex alex!
Szerintem itt megint egy félreértés van! (ha nem akkor bocsásson meg!) A Horváth Gergő szokta az olajcserét végezni mert neki autószerelő a foglalkozása. De nem ő indult a képviselői posztért, hanem a fia, aki ugyanúgy mint az édesapját, Gergőnek hívnak.
A tapasztalt felnőttekről, meg van a véleményem, na meg elég sok Pakonyinak is! Hagyjuk már ezt a hülye dumát hogy ide csak az érett felnőttek kellenek!!!!! Mivel kevesebb a Gergő? Ne időben határozzuk már meg a bölcsességet!!!!! Higgye el, van olyan húsz éves, akinek érettebb és bölcsebb a gondolkodása, mint egy negyvenes éveiben járó embernek. Nem az idő a függvény ebben a dologban, hanem az élet tapasztalat. És mint tudjuk azt nem időben mérik! De ha önnek ezután is az ötvenes éveiben járó, szavazás közben telefonon bableves receptet megbeszélős emberek kellenek, akkor hajrá! Nem azt mondom hogy csak húsz évesek legyenek a képviselők, mert számomra is van olyan fiatal jelölt Pakonyon akire még egy üveg golyót se bíznék! Az én szerény véleményem, hogy vegyesen legyenek a bizottságban, kortól, nemtől, szakmától függetlenül!

U.I. Ezidáig eléggé egy véleményen voltam önnel! Sajnos ez a mai napi csalódásom. :(
Remélem holnap nem fogok Felsőpakonyban csalódni!!!!!!!!!

Előzmény (rex alex): Üdvözletem Kareszh!
Csak annyit szolnék hozzá a leirathoz, hogy a Gergő inkább olajat cseréljen szabadidejében mint képviselő legyen!
A gyűlésen nem kezdő fiatalok ültek elöl hanem tapasztalt felnőttek!
A falut csak létező forgatókönyvek, ütőképes emberekkel lehet vezetni!!!!!
A nosztalgiázók és...

#85rex alex
 Előzmény: #78 
2010-10-02 17:30

Üdvözlöm!
Én is ismerem a Gergőt,és akkor mi van?
Fogja már fel hogy nem érünk rá tanulgatni és próbálgatni,sürget az idő!!!!
Jó páran tudjuk hogy mit kéne tenni de ez nem az én világom!
De ön is jelölhetné magát nem???
Szerintem a lényeg hogy jól szavazzunk!!!
A falunk jövője a tét!!!!!!!!!!!!

Előzmény (sunshine): Nohát, ismét égnek a billentyűk kedves Rex Alex keze alatt. Kedves, ha ennyien felhívták már a figyelmét arra, hogy mennyire nem ír helyesen, akkor tegyen már meg annyit, hogy amit leírt először olvassa át (legalább 2*) és ha még mindig úgy érzi, hogy helyes magyar mondatok vannak benne (vesszőkkel ...

#84rex alex
 Előzmény: #82 
2010-10-02 17:19

Üdvözletem Kareszh!
Csak annyit szolnék hozzá a leirathoz, hogy a Gergő inkább olajat cseréljen szabadidejében mint képviselő legyen!
A gyűlésen nem kezdő fiatalok ültek elöl hanem tapasztalt felnőttek!
A falut csak létező forgatókönyvek, ütőképes emberekkel lehet vezetni!!!!!
A nosztalgiázók és a kezdők kíméljék a falunkat!!!

Előzmény (kareszh): Kedves 1pakonyi!
Köszönöm a kiegészítést, egyetértek vele! A képviselőjelöltek, már egy másik téma. Tán még bonyolultabb mint a polgármester választása, már csak azért is, mert jóval többen vannak. Ha már mindenki ír a Horváth Gergőről, akkor én sem hagyom ki! Igen, ismerem, jó gyerek nincs semmi b...

#83rex alex
 Előzmény: #79 
2010-10-02 17:11

Üdvözletem Adminisztrátor!
Köszönöm hogy ön végre felismert, hogy a mostani lényeg nem a helyesíráson múlik!
Pont nem érdekel azok véleménye akik ezen lovagolnak, attól én még írhatok úgyis elolvassák nemde bár!!???

Előzmény (Adminisztrátor): Elég a helyesírási offtopik hozzászólásokból. Maradjatok a választásoknál, szerintem, ez sokkal érdekesebb kérdés.
Innentől a grammatikanáci posztokat áthelyezem innen....

#82kareszh
 Előzmény: #81 
2010-10-02 15:59

Kedves 1pakonyi!
Köszönöm a kiegészítést, egyetértek vele! A képviselőjelöltek, már egy másik téma. Tán még bonyolultabb mint a polgármester választása, már csak azért is, mert jóval többen vannak. Ha már mindenki ír a Horváth Gergőről, akkor én sem hagyom ki! Igen, ismerem, jó gyerek nincs semmi baj vele! Az tény, hogy eddig nem nagyon lehetett látni sehol Pakonyon. Nem igazán vette ki a részét a pakonyi köz dolgokból. De nem hiszem hogy ez baj lenne, mert az utóbbi időben, elég durván teper, és mindenhol ott van ahol ott kell lenni! Intelligens, tanult emberke, és ráadásul fiatal is. Az ötletei se elhanyagolhatóak!!
Igen, jó lenne ha bekerülne a 6 képviselő közé!
Számomra az egyetlen negatívuma, hogy a Sztancs úr mellett ül, és hozzájárul a Kempf elleni kampányhoz. Nem, nincs bajom Sztancs Jánossal, őt is ismerem, normális embernek ismerem, de nem fogom támogatni hogy Felsőpakony vezetője legyen!

Előzmény (1pakonyi): Kedves Kareszh!
Teljesen igazad van! Csak annyival tudom még kiegészíteni,hogy azt is fel kellene ismerni a szavazóknak,hogy azok a jelöltek akik biztos befutóknak néznek ki azok a Sztancs Úrral is olyan fagyos hangulatban ülnének ott a képviselő testületi ülésen mint a jelenlegi testület a Matusek...

#811pakonyi
 Előzmény: #80 
2010-10-02 15:13
Üzenetek: 22

Kedves Kareszh!
Teljesen igazad van! Csak annyival tudom még kiegészíteni,hogy azt is fel kellene ismerni a szavazóknak,hogy azok a jelöltek akik biztos befutóknak néznek ki azok a Sztancs Úrral is olyan fagyos hangulatban ülnének ott a képviselő testületi ülésen mint a jelenlegi testület a Matuseknéval! Nem hiszem,hogy a munkára tudnának figyelni.Abból a négyből amit a Sztancs Úr javasolt nekem a szórólapján legfeljebb a kis Gergőt tartom alkalmasnak a munkára a többiektől Isten óvja a Pakonyiakat!Ezért javaslom,hogy minél tőbben szavazzatok a csapatára is ne csak a Kempf Kareszra!

Előzmény (kareszh): Aki nem látta Kempf úr lakossági fórumán a profizmust az vagy vak, vagy süket, vagy mindkettő, vagy annyira rosszindulatú hogy tök feleslegesen ment el.
Volt bevezetése, eleje, közepe, meg volt szerkesztve az egész. Ez a Kempf Karesz!! Ezt várhatjuk tőle ha rá szavaztok!! Megtapsoltatta az eddigi ...

#80kareszh
2010-10-02 14:50

Aki nem látta Kempf úr lakossági fórumán a profizmust az vagy vak, vagy süket, vagy mindkettő, vagy annyira rosszindulatú hogy tök feleslegesen ment el.
Volt bevezetése, eleje, közepe, meg volt szerkesztve az egész. Ez a Kempf Karesz!! Ezt várhatjuk tőle ha rá szavaztok!! Megtapsoltatta az eddigi polgármestereket! Melyik tette ezt meg? Nem pocskondiázott! És a kampány alatt se!!! Csak a tényeket írta le! Nemhogy örülnétek neki hogy valaki fellebbenti a fátylat a büdös dolgokról. Komolyan nem értelek benneteket! Nektek az a jó, ha nincs tisztába a bázis dolog, büdös az ASA és még sorolhatnám a gennyes dolgokat kis falunkban. Ő ezt helyre akarja tenni, és el is kezdte!!
Érdemes ezeken a dolgokon elgondolkodni!

|
|
|
||||||||||||||||||||||||||| 
 > 
 >> 
 Az összes hozzászólás egy oldalra 
Login

Elfelejtett jeszó
Véletlen kép
Tél és hó
A legfrissebb hozzászólások

2012-01-08 20:58 Attila utca nap
Megint nagyon jól sikerült az Attila utca napi "mulatság". :)
Mellékelek egy képet is róla....
írta: joanyu

2011-12-20 08:44 kutya
2011.12.16-án az Attila utcában találtunk egy kölyökkutyát. Kislány, fehér szakáll, fehér nyakkendő....
írta: zsoci

2011-11-30 09:50 Kérdezek, hátha felelnek...
Üdvözlök mindenkit!
Itt az év vége nemsokára.
Magunkba nézve zárszámadást tartunk,hogy mit cseleke...
írta: androo

2011-10-11 13:30 Kis házat keresek!
Felsőpakonyon kicsi, házikót keresek 9 millió forint körül, tavaszi költözéssel. Nyugdíjas édesanyám...
írta: Kacsa

2011-10-11 09:38 tüzifa
Kivágtunk két nagy fenyőt, van kb. 10 q. Ha valakinek kell tüzifának, alkalmi áron elvihető. Tel: 20...
írta: syrius

2011-09-19 13:24 Bringás találkozó!
Ha kedvetek van mehetünk biciklivel innen is(pakonyról) kb.1 órás biciklizés.Nem muszáj vonatozni.Me...
írta: gaborfabia n

A legfrissebb kommentek

2010-09-18 10:26 gallery: Pakony a hó alatt
Ha nem csal az emlékezetem, ez már az eltakarított...
írta: Pingyi

2010-02-07 21:22 gallery: Attila utca nap
Tölthetek Neked is?...
írta: joanyu

2010-02-07 14:06 gallery: DSCN3753.JPG
Igen, viszont nagyon szép. :)...
írta: Pingyi

A legfrissebb hírek
2011-09-14 22:01
Bringás találkozó!
2011-07-27 23:10
Felsőpakonyi Hagyományőrző és Kulturális Találkozó július 30.
2011-05-25 19:29
Közmeghallgatás
2011-05-18 08:54
Önkormányzati tájékoztató az intézmények gázellátásáról
2011-05-16 17:24
Csődhelyzetbe kerülhet a falu?
2011-05-13 11:58
Hajléktalan telep létesül Pakonyon?
2011-05-01 17:04
Pestszentimre és Ócsa között vonatpótló autóbuszok közlekednek
2011-04-29 16:31
Totus Tuus – Egészen a Tiéd!
2011-04-23 22:15
Az önkormányzat gyalázza a Pakony.hu-t
2011-04-13 08:45
GYERMEKRUHA CSODÁK HETE
rss   css   xhtml   ©Copyright Decologic Kft 2004. engine: xiaoyu v2.2.00 xhtml by decologic  -   oldal generálás: 188.88 ms