Üzenetek: 4
Köszönöm,"A helyi önkormányzatnál nincsenek a helyzet magaslatán a jogszabályok értelmezésének és helyes alkalmazásának tekintetében" én is erre gondoltam sőt tapasztaltam,szóvá tettem válasz semmi.Sok ember lett elutasítva nem határozatban igy nincs nyoma a dolognak.
Tovább megyek van itt szociális háló,segítség? aki bemegy az önkormányzatra mondjuk a krizis alap miatt plusz elvesztette az állását a minimum elvárható dolog lenne a jogszabályt betéve tudja az ott üllö alkalmazott.Kiemelten kellenne kezelni a bajba jutott Pakonyiakat ,mondjuk van-e iskoláskorú gyereke?Tudok olyanokról akik ingyen kapnak étkezést az iskolában ,de milliós autóval jár ,fizetése csillagos ég,És tudok olyanról aki munkanélkülivé vált ,kért de semmit nem kapott.Az is kérés mondjuk ne vonjátok ki a kocsim mert nincs munka helyem hadj álljak tapra utána fizetek.Például a krizis alap, az össze gyűjtőtt mint egy 2 milliárd forint amit nem pakonynak kell ki venni a kaszájából ha igényli valaki,hanem csak tájékozottnak kell lenni.Én ehhez külső segítséget kértem mert nem hiszem el,hogy ennyire nem törödöm emberek léteznek.Amire hivatkoznak az a jogszabály nem létezik.
Előzmény (Pingyi): 2010. február 1-től az egy háztartásban élőkegy főre jutó jövedelme ennél a kérelemnél már hatvan ezer forint felett van valamivel. A Szociális és Munkaügyi Minisztérium honlapján minden információ megtalálható. Idézek a minisztérium honlapjáról:
"Ki nem jogosult a támogatásra?
Nem jogosult támoga...
kiss tünde