pakony.hu
magyar english 
 | látogatók: 499971 | oldal letöltés: 19346 | összes találat: 740547 | Vendég
 Pakony portál fóruma 

Fórum útvonal: Pakony fórum / Politika, közélet

Téma: Kérdezek, hátha felelnek...

#399androo
2011-11-30 09:50
Üzenetek: 77

Üdvözlök mindenkit!
Itt az év vége nemsokára.
Magunkba nézve zárszámadást tartunk,hogy mit cselekedtünk jól,mi az amivel esetleg tartozunk még másoknak.gondolok igy arra,hogy a kifizetlen számlák kiegyellitése,mostanában minden szolgáltató szeretné behajtani a pénzét.Nincs evvel másképpen a pakonyi vizmű sem,nekik is sok a kintlévöségük még olyanok is vannak akik tavaly óta nem fizetnek ,és mégsincsen kikötve a vizük.Gondolok például hőnszeretett p.m.re.mert ő a falunk első embere jókora adosságot halmozott fel.Megteheti hiszen neki mindent szabad,mi meg fizessünk a vizért rendessen,bár a minösége eléggé kritikán aluli (ihatatlan néha).Remélem az év végéig Jánosunk kifizeti azt a pár száz ezret amivel tartozik!
Jólenne ha példát mutatna!

#398ex [ kitiltott hozzászólás ]
Felsőpakony user: joanyu
2011-11-18 20:35
Üzenetek: 52

Kedves Messua!

Köszönöm szépen az infót. :)

Lehet, hogy elkéstek a tájékoztatással, de én mégis itt olvastam először erről a gyártócsarnokról.
Nem emlékszem, hogy az Agórában írtak volna erről a hírről.

Üdv: Judit

Előzmény (messua): Kedves Judit!
A gyártócsarnok a Wirtgen Budapest mellett található a bekötőúton.
Nem olvastam az újságot, de szerintem kicsit elkéstek a tájékoztatással :). Nekem úgy tűnt, mintha már nyáron is üzemelt volna a "csarnok" :).
Üdv,
Messua

...

\"Mindenik embernek a lelkében dal van, és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek.\" Babits Mihály

Felsőpakony user: messua
2011-11-17 10:51
Üzenetek: 20

Kedves Judit!
A gyártócsarnok a Wirtgen Budapest mellett található a bekötőúton.
Nem olvastam az újságot, de szerintem kicsit elkéstek a tájékoztatással :). Nekem úgy tűnt, mintha már nyáron is üzemelt volna a "csarnok" :).
Üdv,
Messua

Előzmény (joanyu): Most olvastam a "Régió" c. újságban, hogy a Juva Pharma Kft. az Új Széchenyi Terv keretében uniós támogatást nyert a "Telephelyfejlesztés" című pályázaton, amiből Felsőpakonyon élelmiszer ipari gyártócsarnokot hozott létre.
Tud valaki többet erről?...

#395joanyu
2011-11-16 18:38

Most olvastam a "Régió" c. újságban, hogy a Juva Pharma Kft. az Új Széchenyi Terv keretében uniós támogatást nyert a "Telephelyfejlesztés" című pályázaton, amiből Felsőpakonyon élelmiszer ipari gyártócsarnokot hozott létre.
Tud valaki többet erről?

\"Mindenik embernek a lelkében dal van, és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek.\" Babits Mihály

2011-11-06 12:47

Kedves Zebrazulu!

Ez azért elég durva!
Be volt oltva a kutya?
Nem csöngettél be a házba, hogy erősítsék meg a kerítést, hogy ne férjen ki a kutya feje?
Vagy legalább írják ki, hogy a kutya a kerítésen át is harap.
Ezek után én sem merek majd a járdán közlekedni, igaz úgy sincs sok helyen.
Jobbulást! Üdv: joanyu

Előzmény (zebrazulu): Tisztelt aloevera!

Nem bántásból, de ezt a babakocsit ,gyereket az út közepén toló anyukás dolgot megértem. Én is szeretnék a "járdán" közlekedni a gyerekeimmel. DE sajnos néhány portán a kutyák annyira agresszívan ugatnak, ugrálnak a kerítés mellett, hogy képtelenség a gyerekkel normális ütemben...

2011-11-04 22:46

Üdvözlöm Zebrazulu!
Sajnos mostanában az emberi nemtörődömség sajnos nagyon eluralkodik a többségen!!!
Csak másokkal nem foglalkozunk,sajnos nem nézünk másokat semmiben sem!
A kutyákra meg úgyis azt mondják ,hogy zárt helyen van és ne menjenek a kerítéshez közel!
De ez csak a dolgok megmagyarázása,és nem a megoldásra törekvés!
Sajnos a járdáink elég keskenyek,így inkább az utcát javaslom ,talán kutyaharapás mentesebb!
(jobbulást a harapás miatt!)

Előzmény (zebrazulu): Tisztelt aloevera!

Nem bántásból, de ezt a babakocsit ,gyereket az út közepén toló anyukás dolgot megértem. Én is szeretnék a "járdán" közlekedni a gyerekeimmel. DE sajnos néhány portán a kutyák annyira agresszívan ugatnak, ugrálnak a kerítés mellett, hogy képtelenség a gyerekkel normális ütemben...

#392zebrazulu
Felsőpakony user: zebrazulu
2011-11-04 22:14
Üzenetek: 16

Tisztelt aloevera!

Nem bántásból, de ezt a babakocsit ,gyereket az út közepén toló anyukás dolgot megértem. Én is szeretnék a "járdán" közlekedni a gyerekeimmel. DE sajnos néhány portán a kutyák annyira agresszívan ugatnak, ugrálnak a kerítés mellett, hogy képtelenség a gyerekkel normális ütemben haladni, mert sokszor lefagy az ijedségtől. Példa erre a mai nap is. Mentünk az állomásra a járdán a Petőfi utcán amikor is elértük a Deák utca magasságában a kerítést egy darabig nem fért ki a kutya feje. De a kapun túl az én könyökömbe harapott, a kisebbik fiam a bal oldalamon jött mellettem. Szerencse ,hogy kabát és pulóver volt rajtam. Így is nyoma maradt. Ön szerint ez normális? Ha a gyerek arrébb is ugrik lehet akkor is megkapja. Egy életre nyomot hagyva benne.

Előzmény (aloevera): Kedves Tami!

Nem bántásból, de ez a vidéki lét. Régen tehenek is bőgtek hajnalban, mégis kibírták az emberek. Az hogy a flex működik...elhiszem, de gondolom nem az év minden napján, ki lehet bírni, néha-néha. Én elég mozgalmas helyen lakok a flex állandó vendég, mégis vannak nyugodt reggelek. Fűn...

#391androo
2011-10-28 08:41

Üdvözlet!
A fakivágást ,vagy a gallyazást inkább az állomáson kellet volna elvégezni a nyárfákon.Ugyanis van olyan aminek a tetején teljesen elszáradt ágak vannak,és ezek balesetveszélyesek!
Inkább evvel kellet volna foglalkoznia a p.m.nek nem a bosszúhadjáratával!Mellesleg csak megjegyzem ha az esélyeket latolgatom a p.m.nek nincs esélye a Tamás T.al szemben (veréb&sas)esélytelen!!!!!Inká bb bizonyitana valamit a helyett hogy csak lejáratja amúgyis rosszhirü falunkat mégjobban.Annyira gáz az önkormányzatunk sajnos,hogy az a szánalmas kategoriába tartozik!Mikor lessz ebböl végre kiút?????????????????????????? ????

#390androo
2011-10-27 09:05

Az ember olyan amilyen a körülötte kialakitott környezete!
A mi esetünkben,másokkal nem törödő ,jövökép nélküli ,a múltban nosztalgiázó,mások szemébe nem néző! Ő csak egy darab ember aki csak ártani tud mindenkinek,csak kérdés mikor ébrendnek már fel a tisztelt lakók és vonják végre felelöségre a képviselőinkel eggyütt?
Ezek mind egy nagy rakás szerencsétlenség,csak tályogok a falunk testén,amit orvosolni kéne (kell)!Az elmúlt egy évben nem tudtak felmutatni semmi elörehaladó dolgot,csak a pusztitást,csak a leépülést csak a nagy semmit!Akik rá szavaztak azok most büszkén kihuzhatják magukat,hogy János jól megcsináltad,olyan vagy mint ahogy igérted (nem igért semmit sem)tehát pont olyan!
Szánalmas banda! A jegyzőnk meg inkább tolatni tanulna meg a kocsijával mert aki a vonatról gyalogol hazafelé megéri figyelni mert ő kitolat csak éppen nem figyel semerre sem!
Inkább háztartást vezessen mint kocsit! vajon máshoz is ennyire ért?

Login

Elfelejtett jeszó
Véletlen kép
Lovon
A legfrissebb hozzászólások

2012-01-08 20:58 Attila utca nap
Megint nagyon jól sikerült az Attila utca napi "mulatság". :)
Mellékelek egy képet is róla....
írta: joanyu

2011-12-20 08:44 kutya
2011.12.16-án az Attila utcában találtunk egy kölyökkutyát. Kislány, fehér szakáll, fehér nyakkendő....
írta: zsoci

2011-11-30 09:50 Kérdezek, hátha felelnek...
Üdvözlök mindenkit!
Itt az év vége nemsokára.
Magunkba nézve zárszámadást tartunk,hogy mit cseleke...
írta: androo

2011-10-11 13:30 Kis házat keresek!
Felsőpakonyon kicsi, házikót keresek 9 millió forint körül, tavaszi költözéssel. Nyugdíjas édesanyám...
írta: Kacsa

2011-10-11 09:38 tüzifa
Kivágtunk két nagy fenyőt, van kb. 10 q. Ha valakinek kell tüzifának, alkalmi áron elvihető. Tel: 20...
írta: syrius

2011-09-19 13:24 Bringás találkozó!
Ha kedvetek van mehetünk biciklivel innen is(pakonyról) kb.1 órás biciklizés.Nem muszáj vonatozni.Me...
írta: gaborfabia n

A legfrissebb kommentek

2010-09-18 10:26 gallery: Pakony a hó alatt
Ha nem csal az emlékezetem, ez már az eltakarított...
írta: Pingyi

2010-02-07 21:22 gallery: Attila utca nap
Tölthetek Neked is?...
írta: joanyu

2010-02-07 14:06 gallery: DSCN3753.JPG
Igen, viszont nagyon szép. :)...
írta: Pingyi

A legfrissebb hírek
2011-09-14 22:01
Bringás találkozó!
2011-05-25 19:29
Közmeghallgatás
2011-04-13 08:45
GYERMEKRUHA CSODÁK HETE
rss   css   xhtml   ©Copyright Decologic Kft 2004. engine: xiaoyu v2.2.00 xhtml by decologic  -   oldal generálás: 498.76 ms