Üzenetek: 69
Az előző poszt a "dünöngő" topikba lett áthelyezve.
http://www.pakony.hu/forum/top ic/duhongo/
Előzmény (senki): ...
Az előző poszt a "dünöngő" topikba lett áthelyezve.
http://www.pakony.hu/forum/top ic/duhongo/
Előzmény (senki): ...
Az offtopik (témába nem illő) hozzászólásokat innentől törlöm vagy áthelyezem. Nyissatok úk topikot, vagy beszélgessetek az újságot legalább érintőlegesen kapcsolatos dolgokról!
Köszönöm.
Kecsk ének: Jelen fórum moderációs szabályait annak moderátorai / adminisztrátorai alkotják, és mindeddig elég lazára vettük a dolgot, és ezután sem szeretnénk senkit elriasztani a beszélgetéstől. De kötelességünk megvédeni a tagokat, ha bántják őket, veled is ezt tennénk, ha téged bántana valaki itt a fórumon.
Nem értesz hozzá, de azért elmagyarázod hogy kellene. Én ha nem értek valamihez, akkor nem magyarázkodom róla. Mellesleg, ha nyelvtanilag nézzük a beillesztett mondatot, akkor semmilyen sértő kifejezés nincs benne! "Ráadásul szerintem sötét-bunkó-paraszt dolog is." Mi ezzel a baj? Nem értem.
Előzmény (kecske): Utolsó figyelmeztetés? (Volt első is?) Nem nagyon vagyok járatos, de úgy tudom, hogy ilyen esetekben először pmben(személyes üzenetben) kell figyelmeztetni az illetőt, majd warnban, később bannban részesíteni.
Bár amint az az előbb írtam, nem értek én ehhez. Ahhoz viszont igen, ha cikasz írását ön ...
Utolsó figyelmeztetés? (Volt első is?) Nem nagyon vagyok járatos, de úgy tudom, hogy ilyen esetekben először pmben(személyes üzenetben) kell figyelmeztetni az illetőt, majd warnban, később bannban részesíteni.
Bár amint az az előbb írtam, nem értek én ehhez. Ahhoz viszont igen, ha cikasz írását ön sértőnek találja, és kizárással fenyegeti, tegye meg ezt az "Adminisztrátor" nevű felhasználóval is, a következő mondatáért: "Ráadásul szerintem sötét-bunkó-paraszt dolog is.".
Köszönöm.
Előzmény (Pingyi): Cikasz, ha nem tudsz kulturáltan beszélgetni, anélkül, hogy másokat sértegess, ki leszel moderálva.
Ez az utolsó figyelmeztetés....
Üdvözlöm Pringyi!
Végre valami határozottság!!!!!
Köszönjük!
Előzmény (Pingyi): Cikasz, ha nem tudsz kulturáltan beszélgetni, anélkül, hogy másokat sértegess, ki leszel moderálva.
Ez az utolsó figyelmeztetés....
Cikasz, ha nem tudsz kulturáltan beszélgetni, anélkül, hogy másokat sértegess, ki leszel moderálva.
Ez az utolsó figyelmeztetés.
Előzmény (cikasz): ez megfelel?
...
Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.
Valaki már nagyon elfáradt mert mindenre hasonló válaszokat ir!
Inkább a holnapi falunapra kéne kimenni hogy feltöltődjön na meg jót egyen mindenki!!
Holnap mosoly járat a polgármester részéről!!!!!
MOSOLYOGJON!!!! !!
Előzmény (cikasz): ez megfelel?
...
Nem, nem tilos, szerintem senki sem viselkedik úgy mint egy ovis, csak ha Ön véleményt nyílvánít, akkor arra nyilván lesz reakció a szerkesztők és a látogatók körében is.
Előzmény (Traktoros): Üdvözletem!
Elnézést kérek, hogy a szerkesztő bizottsági tagok kioktatónak vélték a hozzászólásomat. Elnézést kérek, hogy ebben a szép demokratikus országban van véleményem. Aki más véleményén megsértődik az ovis (ez vicc volt ha-ha).
A választásokig megszólalni-véleményt nyilvánítani tilos!...
2012-01-08 20:58 Attila utca nap
Megint nagyon jól sikerült az Attila utca napi "mulatság". :)
Mellékelek egy képet is róla....
írta: joanyu
2011-12-20 08:44 kutya
2011.12.16-án az Attila utcában találtunk egy kölyökkutyát. Kislány, fehér szakáll, fehér nyakkendő....
írta: zsoci
2011-11-30 09:50 Kérdezek, hátha felelnek...
Üdvözlök mindenkit!
Itt az év vége nemsokára.
Magunkba nézve zárszámadást tartunk,hogy mit cseleke...
írta: androo
2011-10-11 13:30 Kis házat keresek!
Felsőpakonyon kicsi, házikót keresek 9 millió forint körül, tavaszi költözéssel. Nyugdíjas édesanyám...
írta: Kacsa
2011-10-11 09:38 tüzifa
Kivágtunk két nagy fenyőt, van kb. 10 q. Ha valakinek kell tüzifának, alkalmi áron elvihető. Tel: 20...
írta: syrius
2011-09-19 13:24 Bringás találkozó!
Ha kedvetek van mehetünk biciklivel innen is(pakonyról) kb.1 órás biciklizés.Nem muszáj vonatozni.Me...
írta: gaborfabia
n
2010-09-18 10:26 gallery: Pakony a hó alatt
Ha nem csal az emlékezetem, ez már az eltakarított...
írta: Pingyi
2010-02-07 21:22 gallery: Attila utca nap
Tölthetek Neked is?...
írta: joanyu
2010-02-07 14:06 gallery: DSCN3753.JPG
Igen, viszont nagyon szép. :)...
írta: Pingyi
| A legfrissebb hírek |