pakony.hu
magyar english 
 | látogatók: 500013 | oldal letöltés: 1926 | összes találat: 740735 | Vendég
 Pakony portál fóruma 

Fórum útvonal: Pakony fórum / Politika, közélet

Téma: Az a bajom, hogy...

#8Pingyi
Felsőpakony user: Pingyi
2010-02-09 20:10
Üzenetek: 88

Elég szomorú történet.

Nem tudom, hogy az önkormányzat szociális gondozónője (Ica) tud-e segíteni. Tudom, hogy ő szokott bevásárolni a rászoruló időseknek, hozza, viszi őket az orvoshoz, ha kell. Meg kellene kérdezni az önkormányzatban tudnak-e valami segítséget.
Lukács Márta az ügyintézője, előadója a szociális ügyeknek, tőle kellene megkérdezni, mit lehet tenni, hogyan lehet igényelni a szociális gondozónő segítségét. Lehetőleg ügyfélfogadási időben menj, különben nem jutsz túl a bejáratnál.

Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.

#7Norbi
2010-02-09 19:34
Üzenetek: 1

A beteg édesanyám, sajnos nem tud önállóan járni, megszédül és elesik.
Sajnos nincs autóm és az ismerőseim, sem tudtak segíteni, hogy a doktor úr által kért labort Gyálon megcsináltassam. Kértem töle, hogy a problémáinkat figyelembevéve, írjon egy beutalót., mert a kórházban egy füst alatt elvégzik a szükséges vizsgálatokat, netalántán még kezelnék is. Ráadásúl nem kell a beteg édesanyámat ráncigálni ide-oda. Felvilágosított, a korház nem kivizsgálásra van. Kérdem én, akkor mire van, ha nem arra, hogy kivzsgáljanak és gyógyítsanak. Az autó problémát megoldotta, hívjak taxit. Ez igy vidéki viszonylatban tényleg logikus és ésszerű lépés lenne.
Köszönöm doktor "úr"!
Majd, ha a munkám miatt nem lehetek ott, anyám mellett, mikor megint elesik....akkor ki lesz a hibás? Persze én, mert nem vigyáztam rá.
Csak tudnám, hogy mi a francnak kell tb-t fizetni, ha nekünk kell mindenhová menni, a leletért meg vissza(az internet korában) . Nem ragozom tovább.

"ha beteg vagy kussolj az ágyban, vagy dögölj meg"

2010-01-29 21:42
Üzenetek: 16

Te már próbáltad valamelyiket?

Előzmény (pemete): Nem a témához kapcsolódik, de minden fórumot megragadok a tájékoztatásra.
Mindenki arra panaszkodik, hogy minden drágul. Én egy olyan terméket ajánlok mellyel 50%-ot spórolhatsz a víz illetve a csatorna díjból. Ez egy csapvégre szerelhető szürő ami levegővel dúsítja a vizet, a komfortérzés ugyanaz ...

#5pemete
2010-01-08 12:24
Üzenetek: 1

Nem a témához kapcsolódik, de minden fórumot megragadok a tájékoztatásra.
Mindenki arra panaszkodik, hogy minden drágul. Én egy olyan terméket ajánlok mellyel 50%-ot spórolhatsz a víz illetve a csatorna díjból. Ez egy csapvégre szerelhető szürő ami levegővel dúsítja a vizet, a komfortérzés ugyanaz de az elhasznált folyóvíz mennyisége a fele.
Csapra 1190.-,zuhanyra, 1800 FT mindössze.
Több információ a www.nuovaenergia.hu. Tel 06 20 560 1314, 06 29 317 047.

#4Pingyi
2009-11-24 21:52

Ja, és azt majdnem elfelejtettem megemlíteni, hogy ami eddig jól működött, most már az sem megy: történetesen a Szabó Magda könyvtár honlapja.

Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.

#3Pingyi
2009-11-24 21:44

Lehet, hogy csak engem zavar, de ha valaki beírja a böngészőjébe, hogy felsopakony.hu, akkor valami olyat lát, amire én nem vagyok büszke. A csudába már azzal, hogy ingyen készül, készült ez a hivatalos honlap, nekem ingyen sem kéne, mert nem tölti be azt a funkciót, amit kellene. Elsődlegesen, hogy képet adjon a településről.
Az ugráló képek fent szörnyen zavaróak, ráadásul semmit sem mutatnak Felsőpakonyból. Annyi szép utca, tér található itt.
Rendeletek, információk alig vannak, de útvonaltervező az van. Na az minek?
De a legnagyobb döbbenet az a kereső az oldal jobb felső sarkában. Ez ugyanis nem az oldalon keres, hanem a világhálón. Tehát ha valaki erre az oldalra jön tájékozódni, beírja a keresőbe,hogy falunap, akkor a google keresője által felhozott találatokkal szembesül a felsőpakonyi falunap helyett. Gratulálok.
És gratulálok a tisztelt képviselő testületnek is, hogy áldásukat adták erre a nem is tudom mire, amit hivatalos honlapnak hívnak.
Csak remélni merem, hogy a képviselők más dolgokban alaposabb ismeretek alapján szavazgatnak a településünk dolgaiban - mert a tapasztalataim egyre inkább nem ezt mutatják.

#2Pingyi
2009-10-09 08:55

Az a bajom, hogy két hete nem működik Felsőpakony hivatalos honlapja. Ennek folyományaként a közösségi ház honlapja sem él. Állítólag nincs kifizetve a domain, ami nem baj, előfordul, hogy az ember elfeledkezik róla. Viszont az, hogy két hete nem tudta senki elintézni, hogy működjön a honlap, az már szégyen. Nem tudom, hogy mi az akadálya, nem hiszem, hogy anyagi okai lennének, vagy ha igen, akkor nagy baj van. Gyanítom, hogy inkább az intézkedés lassú. Ez szégyen, és az is szégyen, hogy ez senkit sem zavar. Ha zavarna valakit azok közül, akik intézkedhetnének, akkor már működne az oldal. Mégis csak jobb lett volna a rendszergazdára bízni ezt is.
Megint nyertem egy "naugyemegmondtam"-ot. Sajnos.

#1Pingyi
2009-03-31 12:44

Itt lehet panaszkodni. Ha olyat tapasztalsz, ami közös erővel orvosolható, legyen az egy rossz járda, vagy egy morcos ügyintéző, itt megoszthatod másokkal.

[ Módosította: Pingyi dátum: 2009-03-31 12:45 ]

Login

Elfelejtett jeszó
Véletlen kép
DSCN5985.jpg
A legfrissebb hozzászólások

2012-01-08 20:58 Attila utca nap
Megint nagyon jól sikerült az Attila utca napi "mulatság". :)
Mellékelek egy képet is róla....
írta: joanyu

2011-12-20 08:44 kutya
2011.12.16-án az Attila utcában találtunk egy kölyökkutyát. Kislány, fehér szakáll, fehér nyakkendő....
írta: zsoci

2011-11-30 09:50 Kérdezek, hátha felelnek...
Üdvözlök mindenkit!
Itt az év vége nemsokára.
Magunkba nézve zárszámadást tartunk,hogy mit cseleke...
írta: androo

2011-10-11 13:30 Kis házat keresek!
Felsőpakonyon kicsi, házikót keresek 9 millió forint körül, tavaszi költözéssel. Nyugdíjas édesanyám...
írta: Kacsa

2011-10-11 09:38 tüzifa
Kivágtunk két nagy fenyőt, van kb. 10 q. Ha valakinek kell tüzifának, alkalmi áron elvihető. Tel: 20...
írta: syrius

2011-09-19 13:24 Bringás találkozó!
Ha kedvetek van mehetünk biciklivel innen is(pakonyról) kb.1 órás biciklizés.Nem muszáj vonatozni.Me...
írta: gaborfabia n

A legfrissebb kommentek

2010-09-18 10:26 gallery: Pakony a hó alatt
Ha nem csal az emlékezetem, ez már az eltakarított...
írta: Pingyi

2010-02-07 21:22 gallery: Attila utca nap
Tölthetek Neked is?...
írta: joanyu

2010-02-07 14:06 gallery: DSCN3753.JPG
Igen, viszont nagyon szép. :)...
írta: Pingyi

A legfrissebb hírek
2011-09-14 22:01
Bringás találkozó!
2011-05-25 19:29
Közmeghallgatás
2011-04-13 08:45
GYERMEKRUHA CSODÁK HETE
rss   css   xhtml   ©Copyright Decologic Kft 2004. engine: xiaoyu v2.2.00 xhtml by decologic  -   oldal generálás: 361.05 ms